D&G klokker.

Den nye kolleksjonen til D&G begynner å bli litt for spesiell for meg, men ikke alle modellene. Jeg synes en del av de nye klokkene var kjedelige eller merklige, men smaken er som baken. Poenge er at klokkene går kjapt opp i 3000 kr og for det norske folk virker det som om prisen er for stiv til designet og det skjønner jeg godt. Jeg forstår at det er lettere å bruke 3000 på ei "safe" klokke som er mer enkel og tidløs som holder i 10 år. Defor mener jeg at salget av D&G klokker kommer til å gå ned selv om det norske folk begynner å bli mer bevisst på hva kvalitet er og at 3000 kr for ei klokke i dag ikke er mye. Nå tenker jeg selvsagt på de som har penger å bruke og ikke en stundent som lever på vann og brødsmuler. Jeg mener at Norge er for safe. Folket kjøre for safe med klær og accessories.. stilen er rett og slett for safe. Det norske folk er gørr kjedelige. Selvsagt ikke alle, og ikke at jeg er så mye mer spennende, men jeg har alikevel lov til å mene at det norske folk er for safe og kjedelige og det regner jeg med alle dere motefreaker er enig i ;)

 

3 klokker som ikke var noe for meg.

 

dw0332loomdolcegabannawatchlarge
(alle klokker kan bli kule med det rette antrekket., men man kan jo ikke gå i det samme antrekket hver dag)
dw0328dolcegabannascotlandwatchlargedw0345kiltladiesdandgwatchlarge
Klokken til venstre får meg til å tenke på den nye opraen.
dw0322tweeddolcewatchlargedw0331dolcegabannainterlacewatchlarge
D&G bruker mye stener og av og til kan det bli litt for mye, men liker denne (til høyre) best fordi de har brukt to forskjellige typer. Av de nyeste klokkene som kom nå likte jeg denne (til venstre) veldig godt. Enkel på en stilig måte :)
2841
Denne finnes i 2 størrelser og vi har solgt kjempe mange. Jeg liker den, men bare ikke på min arm. Klokken er populær enda selv om den har vært en stund nå. 
rockabillydolcegabannawatchdw0280large
Dette er ei nyere klokke som vi fikk før sommer en gang tror jeg da D&G kjørte en gammelamerikansk stil eller hvordan jeg skal forklare den. Stor og kul klokke. Kan kanskje bli litt stor, men det var ei stund der folk ikke fikk store nok klokker.
dgisforeverwatchdw0221large
En liten advarsel: Disse klokkene har vi hatt kjempe mye problemer med. Eller bare ett problem da.. men vi har fått utrolig mange av disse tilbake etter at vi solgte mange til jul i fjor. Vi tok heldigvis ikke inn flere siden mange av kundene kom tidlig tilbake med dem. Problemet var låsen. Og når låsen ikke er som den skal kan du ende med å miste hele klokken, ødlegge lenken eller knuse glasset. Og jeg liker ikke sure kunder, selv når de har grunn til å være det! Men det var jo egentlig ikke min feil at låsen ble defekt. Noen som ikke har hatt problem med låsen?
nightanddaysilverstonesetlarge
Dette er den mest solgte modellen hos oss fra den dagen den kom. 
6a00d8341ca70953ef00e54f39ced58834800wi
Enda ei klokke som har vært ei stund på markedet, men alikevel like rå ;) 

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6675043