Dette er ikke klokker, dette er dritt.

image1423image4392

image3660image4394

 

 

Jeg kan ikke skjønne at folk bestiller og kjøper disse, og andre lignende klokker. For det første er de så dårlig lagd at 200 - 500 kr blir ran. De ser billig ut og kjennes billigere på. Klokkene med rem kan av og til være helt greie, men de i stål er helt grusomme, tragiske, stygge og ekle! Mange kjøper dem bare for pynten sin del, men da får dere mer for pengene ved å kjøpe ett armbånd på glitter til 300 kr. Dere får så sykt mye mer for pengene om dere kjøper ett "skikkelig" merke, ett merke som "finnes". Til og me Inex og Mango, hele den pakken der er luksus forhold til Deligaf og alt det der kjipa greiene som egentlig ikke er noe merke i det hele tatt. Du kan finne bedre klokker på Cmyk enn alt det der drite dere kjøper på nettet. Klokkene "ruster", flasser og ser bare helt ekle ut.

 

Og for meg som må åpne disse klokkene som sitter med hjerte i halsen hver gang og er livredd for å knuse glasset når jeg skal presse på baklokket igjen fordi mange av glassene er "jukse" glass som er mer plastikk enn glass som sprekker bare du snakker med kunden. Og når kassen knekker eller glasset sprekker eller ett eller annet skjer med det billige drittet så kommer kunden å sier: "Du ødla den, du må erstatte den!" Det er ingenting å erstatte, jeg gjorde deg en tjeneste. Hadde det vært min butikk skulle jeg tatt kundene i nakken og sagt at når de faen er så jævla gnitne kan de bare ha det så godt! Okei.. jeg hadde ikke det, men er det så vanskelig å kjøpe ei "normal" klokke? 

 

Det er lett for meg og si som jobber i en butikk med klokker der jeg får prosenter blablabla, men prosentene er heller ingenting å rope hurra for. Jeg har kjøpt to av klokkene selv og resten har jeg tatt som bursdag eller julegaver fordi jeg har heller ikke råd til dyre klokker. Jeg tar meg ikke råd til det fordi jeg vil bruke pengene mine på andre ting også. Det viktigste er at klokkene hvertfall er kjente merkevarer som bruker bra materialer. Urverket blir jo en annen sak, men nå holder jeg på å spare til ei Seiko hvertfall. Nå har jeg klokker fra Casio og Ck og andre moteur som Guess, D&G, Police. Greie klokker som du kan få til under 1000 og oppover. Da får du mye mer for pengene enn det dritte på nettet. Og nå sikter jeg til slike klokker som på bildene. Klokker som "ikke" finnes. Kjøp heller Mango da, Inex enn det dritte der! Men om kunder slutter å komme med slike klokker skal jeg slutte å hate dem :) Men seriøst, klokkene kjennes billige på. Kan ikke forstå at klokkene er behagelige å ha på seg!

 

Mango har foressten komt med den nye kolleksjonen. Perfekt til dere som ikke vil bruke mer enn 1000 kr. 

 

guessjewellery70607l1large

F.eks: her har dere ei Guess klokke til 990,-


Kommentarer:
Postet av: fritidsbarn

jeg for min del kjøper bare billige klokker, fordi jeg blir lei av de etter 1-2 uker uansett, å da blir de bare liggende i ei skuff. så da er det jo ikke noe vits å sløse vekk 1000 kroner på ei klokke jeg bruker i max 3 uker ;)

26.nov.2008 @ 10:04
URL: http://fritidsproblem.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6670659