Chanel, Dior og City Lips.

Jeg er langt i fra en ekspert på sminke, men jeg har hvertfall 3 ting i sminkevesken som jeg er svært fornøyd med. 

 

Dior Diorshow Mascara Black 245,-
"Mascara som gir fyldige vipper. XXL børste for ekstrem fylde og lengde. Pleier og stryker vippene. 
Catwalk mascara som gir fyldige og buede vipper. Har en XXL børste for ekstrem fylde og lengde. Pleier og stryker vippene. Gir sofistikerte catwalk øyenvipper." - Jeg tror hvertfall det er denne, og jeg er kjempe fornøyd.

 

City Lips 325,-

"Gjør som bl.a. Shannon Elisabeth og Tyra Bank og unn deg en unik og fungerende lip plumper. I 2004 gjorde bladet "Great Housekeeping" en uavhengig test av ulike lip plumpers og resultatet viste at City Cosmetics, City Lips-Lip Plumper var uslåelig med en volumøkning på ca 3 mm. Fremdeles har ikke noe annet merke kunnet slå dette. Alle produktene inneholder pleiende emner og finnes i en mengde varierende farger og nyanser. Når du bruker city lips føler du ikke bare en forskjell, du ser den også." - Denne kjøpte jeg på Vita til 399,- om jeg ikke husker helt feil. Og jeg tror faktisk de har tilbud på disse akuratt nå. Prøv og se forskjellen.

 

Til slutt en mascara fra Chanel. Fantastisk! Det var den jeg kjøpte i dag. 

 

Og nå kom jeg på en bad en: Fikk en parfyme fra Chanel som ikke falt helt i smak. Har prøvd å bruke den, men synes den er for tung. - Noen som bruker noe av dette som ble nevnt? :) 

 

191aaaacu0mhsaaaaaaa2haq

brandingcitycosmeticssmall

 


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6617800